Iedere onderneming is uniek, daarom is onze werkwijze dat ook voor u.

Home   Werkwijze

Ons streven is om u te ontlasten van administratieve en fiscale taken, precies daar waar u het nodig vindt. Ook geven wij u gevraagd en ongevraagd advies, tips en informatie waar u iets aan heeft, afgestemd op úw onderneming.

Verantwoord flexibel voor u en uw onderneming

De administratie wordt tegenwoordig op uiteenlopende manieren verwerkt: van volledig offline tot volledig online. Uiteraard zijn er binnen deze twee uitersten nog een aantal combinaties denkbaar. Louvenberg Advies stemt haar dienstverlening graag af op uw wensen. Wij werken online samen met onze klanten, ondersteunen ondernemers die zelfstandig de administratie verwerken én als u liever de gehele administratie uit handen geeft, is ook dat mogelijk.

TOEKOMSTGERICHT

Louvenberg Advies kijkt verder dan uw onderneming. Net zo belangrijk is de ondernemer achter de onderneming. Wij zetten onze kennis en ervaring in om uw strategie te versterken. Hierbij ligt onze focus op de fiscale en financiële planning van uw vermogen, zowel zakelijk als privé. Samen met u kijken we naar de toekomst en bepalen de meest gunstige en verantwoorde koers voor u en uw onderneming.

ADAPTIEF

Wij verplichten u niet tot het gebruik van bepaalde software. Momenteel werken wij voor onze klanten met Afas Profit, Snelstart, Reeleezee en Exact Online. Uiteraard zijn wij niet beperkt tot deze software. Daarnaast gebruiken wij rapport software en dashboard tools die koppelen met praktisch alle administratieve pakketten op de markt.