Iedere onderneming is uniek, daarom is onze werkwijze dat ook voor u.

Home   Over ons

Om het NOAB keurmerk te mogen dragen, moeten de vennoten van Louvenberg Advies permanente educatie volgen, een adequate dossiervorming voeren, zich conformeren aan diverse beroeps- en gedragsregels en is het kantoor verplicht haar dienstverlening te verzekeren.

Louvenberg Advies bestaat uit twee actieve adviseurs, vader en zoon. Het bedrijf is opgericht op 01 januari 2004, onder de naam Louvenberg Administratief en Fiscaal Advies V.O.F. De focus heeft altijd gelegen op een goede administratieve basis, zodat optimaal fiscaal advies gegeven kan worden. Louvenberg Advies staat voor deze combinatie van fiscale en administratieve dienstverlening.

NOAB GECERTIFICEERD

Sinds 2011 is Louvenberg Advies gekwalificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Om te waarborgen dat onze dienstverlening aan de kwaliteitsnormen van de NOAB voldoet, krijgen wij vijfjaarlijks een audit waarbij zowel de dossiers als de geleverde dienstverlening tegen het licht worden gehouden. Zo weten onze klanten wat zij op zijn minst kunnen verwachten van ons.

Vennoot | Fiscaal adviseur

John Louvenberg

John is na afronding van de atheneum opleiding aan het Bernadinuscollege te Heerlen zijn carrière begonnen bij een middelgroot accountantskantoor in Limburg. Deze baan heeft hij gecombineerd met de opleidingen HBO SPD Bedrijfsadministratie I en II – beide afgerond. Ook daarna zijn de nodige cursussen en verkorte opleidingen in het Belastingrecht gevolgd. Van 2003 tot 2010 was hij docent belastingrecht op Zuyd Hogeschool. John heeft Louvenberg Advies opgericht in 2004.

Vennoot | Administratief adviseur

Stijn Louvenberg

Stijn is opgegroeid in een ondernemersgezin en weet van kinds af aan dat ondernemen betekent: hard werken, flexibiliteit tonen, prioriteiten stellen en weloverwogen risico’s nemen – uiteraard niet in diezelfde bewoordingen. Na afronding van de atheneum opleiding aan het Trevianum te Sittard, heeft hij de opleiding HBO accountancy voltooid op Zuyd Hogeschool.